EIKEN BIJGEBOUWEN

EIKEN BIJGEBOUWEN

EEN MEERWAARDE VOOR UW TUIN

Een eiken bijgebouw in landelijke stijl is een ware blikvanger in elke tuin. Met een grote passie voor authentieke bouwstijlen, verfijnde materialen en sublieme details maken wij bij Ambo de mooiste tuinhoutconstructies die elke tuin sieren. Vanaf het prille ontwerp tot de productie en de plaatsing bij u thuis … alles gebeurt door onze eigen ervaren vakmensen en professionele plaatsers. Elk project is immers een unieke realisatie van uw wensen en onze jarenlange expertise. Dit alles in volledige harmonie met uw woonstijl en op maat van uw budget.

Kom eens vrijblijvend praten over uw plannen of bezoek onze showroom op afspraak en laat je alvast inspireren. We heten je van harte welkom!

Download de brochure

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Wenst u meer informatie over onze eiken bijgebouwen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Een vrijblijvende prijsofferte maken wij enkel bij een bezoek aan onze showroom. Maak nu eenvoudig een afspraak met de knop ‘Afspraak maken’ in het menu rechtsbovenaan de website.

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

Onze realisaties van dichtbij bekijken? Maak nu een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier. Ontdek de verschillende mogelijkheden, modellen en stijlen. Welkom!

Maak een afspraak
Eiken bijgebouw Landelijk bijgebouw Modern bijgebouw Poolhouse Maatwerk Ambo Lier