MODERNE BIJGEBOUWEN

MODERNE
BIJGEBOUWEN

MODERNE BIJGEBOUWEN

GENIET VAN HET BUITENLEVEN

Houdt u van strak, modern en tijdloos? Bij Ambo bouwen we met evenveel passie ook moderne bijgebouwen die de nieuwste trends volgen inzake de minimalistische tuinarchitectuur.
Het tropisch hardhout waarmee we werken, waaronder padouk en iroko, zijn Afrikaanse hardhoutsoorten met een mooie vergrijzing en ideaal voor buitenconstructies. Maar ook het gebruik van bijvoorbeeld trespa volkernplaten ligt binnen de mogelijkheden. Wie graag het hele jaar buiten wil vertoeven kan kiezen voor grote, glazen schuifwanden. Kortom, kiezen voor een houten bijgebouw is kiezen voor het hele jaar door buiten leven, relaxen en genieten!

Kom eens vrijblijvend praten over uw wensen of bezoek onze showroom op afspraak en laat u inspireren. We heten u van harte welkom!

Download de brochure

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Wenst u meer informatie over onze moderne bijgebouwen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Een vrijblijvende prijsofferte maken wij enkel bij een bezoek aan onze showroom. Maak nu eenvoudig een afspraak met de knop ‘Afspraak maken’ in het menu rechtsbovenaan de website.

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

Wilt u onze realisaties van dichtbij bekijken? Of wenst u een vrijblijvend gesprek? Maak vandaag nog een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier.

Maak een afspraak
Eiken bijgebouw Landelijk bijgebouw Modern bijgebouw Poolhouse Maatwerk Ambo Lier