Exclusieve tuinhuizen

Een eiken bijgebouw of een modern bijgebouw? Aan jou de keuze.
“Als je een tuin hebt en een bibliotheek, dat heb je alles wat je nodig hebt”, schreef Cicero tweeduizend jaar geleden. Leefde de Romeinse filosoof vandaag, dan had hij aan dat lijstje vast nog iets toegevoegd: een exclusief tuinhuis.

Een exclusief tuinhuis is de Rolls Royce onder de houten bijgebouwen. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, want Ambo kan elke realisatie perfect boetseren naar jouw tuindroom. Toch vallen ruwweg twee categorieën te onderscheiden: de eiken bijgebouwen en de moderne bijgebouwen.
Ga je voor authenticiteit of voor tijdloosheid? Welke keuze je ook maakt, Ambo stemt je bijgebouw af op de stijl van jouw woning en tuin. Daarbij geniet je uiteraard van onze 5 ijzersterke garanties, het resultaat van 30 jaar meesterschap in houten tuingebouwen: maatwerk tot op de millimeter, productie door ervaren vakmensen, extra voorzieningen en comfort door onze eigen plaatsingsdienst, een toegewijde projectleider en een service waarmee je op twee oren kan slapen.
Klik op het exclusieve tuinhuis waarvan jij droomt
Laat je inspireren

Download gratis ons inspiratieboek

Dromen zijn geen bedrog. Je maakt ze waar dankzij een goede voorbereiding. Daarom biedt Ambo jou graag dit inspiratieboek aan, boordevol ideeën en informatie.