WELKOM BIJ AMBO

AMBO TUINHOUTCONSTRUCTIES

PUUR VAKMANSCHAP
& MAATWERK

Hout, onze passie
Een houten bijgebouw is de ‘finishing touch’ in uw tuin. Het creëert een ideale plek om te ontspannen en te genieten met vrienden van het zalige buitenleven. Bij Ambo bouwen we al meer dan 30 jaar de mooiste houtconstructies op maat. Van een stijlvolle poolhouse tot een riant bijgebouw, van minimalistisch en modern tot warm en landelijk.

Ambachtelijke productie te Lier
De productie van onze kwaliteitsvolle realisaties gebeurt door onze ervaren vakmensen in ons atelier te Lier. Met veel passie, vakkennis en oog voor detail maken we van elk project een uniek en prachtige realisatie. Volledig handgemaakt en op maat.

Inspirerende showroom
We heten je graag van harte welkom voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier. Kom er alle verschillende stijlen, houtsoorten en materialen ontdekken. Maak er kennis met onze unieke werkwijze en doe inspiratie op voor uw eigen droomproject. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar met professioneel advies en hun jarenlange know how. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Download de brochure

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Heeft u een specifieke vraag of opmerking? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Een vrijblijvende prijsofferte maken wij enkel bij een bezoek aan onze showroom. Maak nu eenvoudig een afspraak met de knop ‘Afspraak maken’ in het menu rechtsbovenaan de website.

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

Onze realisaties van dichtbij bekijken? Maak nu een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier. Ontdek de verschillende mogelijkheden, modellen en stijlen. Welkom!

Maak een afspraak
Eiken bijgebouw Landelijk bijgebouw Modern bijgebouw Poolhouse Maatwerk Ambo Lier