Welkom in de showroom van Ambo

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over het houten bijgebouw van je dromen. Onze experts maken zich graag vrij wanneer het jou past.
Ambo tuinhoutconstructies
Stenenstap 5, 2500 Lier

Deze verkennende kennismaking vindt altijd plaats op afspraak, in de Ambo toonzaal.

In de showroom kan je onze volledig ingerichte houten bijgebouwen bezoeken, zodat je een heel concreet beeld krijgt van jouw tuindroom. Door te werken op afspraak kunnen wij bovendien ruim tijd en aandacht voor je vrijmaken. Dat is belangrijk, want het gaat om de realisatie van jouw droom. Bij een gezellig kopje koffie luisteren wij naar jouw wensen. Je verneemt hoe wij te werk gaan. Je ziet de realisaties, stijlen en materialen waaruit je de keuze hebt. Zo leggen we alle bouwstenen bij elkaar om nadien een haarscherpe offerte voor jou op te maken.
Laat je inspireren door onze volledig ingerichte voorbeeldrealisaties, stijlen en materialen
Het team van Ambo voor hun showroom

De snelste weg van droom naar project loopt langs de juiste vragen

Op het kennismakingsgesprek komen cruciale vragen aan bod. Waar moet het houten bijgebouw voor dienen? Welke stijl verkies jij? Wanneer heb je een vergunning nodig?

Het is erg handig om het antwoord op deze vragen voor te bereiden. Bekijk daarom grondig de pagina met nuttige info. Je verneemt er hoe je perfect gelaarsd en gespoord aan de start komt, zodat jouw tuindroom snel vaste vorm krijgt.
De perfecte voorbereiding voor het kennismakingsgesprek