Over ons

Ambo was niet altijd een specialist van houten bijgebouwen. De firma begon in een ver verleden als speeltuigenbouwer. In 2006 voltrok zich de omslag, toen het roer werd overgenomen door Carl Trioen en Tom Gebruers. Beide ondernemers runden een netwerk van bedrijven met één gemeenschappelijk kenmerk: hout.

Vanaf dan legde Ambo zich toe op de expertise waarvoor de firma vandaag bekend staat. In de wijde omgeving van Lier kent iedereen ons als de expert bij uitstek in houten bijgebouwen. Ambo hielp reeds 6.000 klanten om hun tuindroom te realiseren. En we kijken nu al uit naar project 6.001: dat van jou.
Ambo tuinhoutconstructies
Stenenstap 5 , 2500 Lier

Kennismaken met Ambo? Maak een afspraak in de showroom.

Laat je inspireren door onze volledig ingerichte voorbeeldrealisaties, stijlen en materialen

Wat denken klanten over Ambo?

EEN GREEP UIT DE GETUIGENISSEN OP GOOGLE.
“Zeer tevreden over hun werk. Deze firma is steeds stipt geweest en heeft goed werk geleverd. Bedankt voor deze service. Ik kan Ambo zeker aanbevelen.” - Carlo Vanoppen

“Goede en snelle communicatie, vriendelijke en behulpzame medewerkers en vakkundig afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met onze poolhouse van Ambo!” - Kim Lieckens

“Prachtig! Ik ben helemaal tevreden. Goede prijzen, mooie gebouwen, ik werd snel en goed geholpen, gewoon top!!” - Rob Gebruers

“Langs geweest op zaterdag. Zeer mooie zaak, vriendelijke ontvangst en professionele hulp gekregen met duidelijke uitleg zonder zich op te dringen. Top, bezoek was meer dan de moeite waard!” - Mike Impens

“Uitstekend en enthousiast team, garage in padoek fantastisch uitgevoerd! Super firma!” - Andy Dausy

Het geheim van zoveel tevreden klanten: onze 5 ijzersterke garanties.

Wij gaan graag een stap verder voor jou
01.
Jouw droom is uniek, de realisatie ervan dus ook
Ambo stemt jouw project tot op de millimeter af op je specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met al je wensen op het vlak van type gebouw, materiaalkeuze en afwerkingsgraad.
02.
Productie tot in de perfectie: een kwestie van beroepseer
De plaatsing gebeurt door onze eigen vakmensen. Van jouw project een pareltje maken is voor hen een kwestie van beroepseer. En dat merk je aan het eindresultaat in je tuin.
03.
Wij gaan graag een stap verder voor jou

Ambo werkt jouw project af tot in de kleinste puntjes. Zo gaan wij voor jouw tuindroom een stap verder dan veel van onze concullega’s. Indien gewenst zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de voorbereidende werken zoals de fundering, de plaatsing van sanitair en het inwerken van de elektrische bekabeling.

04.
Je hebt direct contact met de projectleider
Je projectleider is jouw vaste aanspreekpunt, van je eerste bezoek aan de toonzaal tot de plaatsing. Jouw tuindroom wordt zijn tuindroom, daar komt het op neer.
05.
Onze service stopt niet na de plaatsing
Onze vakmensen blijven graag tot jouw beschikking staan. Kunnen zij, door de werking van het hout, een deur nauwkeuriger afstellen? Eén telefoontje, en Ambo komt met veel plezier langs.