BOUWPAKKETTEN OP MAAT

BOUWPAKKETTEN
OP MAAT

Kant-en-klare bouwpakketten voor professionals

Bent u een handige doe-het-zelver of professional in houtconstructies? Bij Ambo kan u terecht voor kwalitatief hoogstaande bouwpakketten voor diverse tuinhoutcon- structies zoals bijgebouwen, poolhouses en overkappingen. Alle onderdelen worden precies op maat gezaagd en vervolgens genummerd en afgetekend. Ook detail- plannen, opbouwschema’s en alle nodige bevestigingsmaterialen worden voorzien. Ons technisch advies en jarenlange know how krijgt u er vanzelfsprekend bij.

Eiken bijgebouw Landelijk bijgebouw Modern bijgebouw Poolhouse Maatwerk Ambo Lier

1. ONTWERP

Volledig volgens uw wensen, afmetingen en budget ontwerpt onze technisch tekenaar uw houten bijgebouw op maat. Op basis van dit eerste ontwerp bekijken we elk detail en adviseren waar nodig met technisch en esthetisch advies. Vervolgens zorgen wij voor een duidelijke prijsofferte met de nodige detailfoto’s en een voorstellingstekening. Is het ontwerp goedgekeurd, dan starten we met een gedetailleerde technische tekening in 3D.

2. PRODUCTIE

Bij Ambo staan we erop om hoogstaande bouwpakketten af te leveren. Dankzij onze geautomatiseerde CNC-machines en computergestuurde tekenprogramma’s zijn de meest uitdagende uitsnijdingen mogelijk. De verschillende bevestigingen worden gemarkeerd en genummerd. Deze nummering wordt ook aangebracht op de technische tekening. Het bouwpakket is klaar voor levering, compleet met stuknummers, technische bouwtekeningen en alle nodige onderdelen.

ambo productie tuinhoutpakket
levering bouwpakket

3. LEVERING

Het complete bouwpakket is voorzien van alle op maat gezaagde balken met hun verbindingen, pennen en gaten. Dankzij de unieke stuknummers die overeenkomen met de technische tekening kan de montage eenvoudig en snel verlopen. Ook alle accessoires en afwerkingsmaterialen worden meegeleverd. Op de afgesproken dag wordt het bouwpakket netjes bij u thuis afgeleverd.

WENST U
MEER INFORMATIE?

Wenst u meer info over onze bouwpakketten op maat? Heeft u een vraag of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.