POORTEN OP MAAT

POORTEN
OP MAAT

HOUTEN POORTEN

KIES VOOR EEN STIJLVOLLE AFSLUITING

Een stijlvolle houten poort geeft uw tuinafsluiting zoveel meer uitstraling. Ambo maakt voor u de tuin- of opritpoort volledig op maat en zoals u hem wenst. Als houtsoort gebruiken wij uitsluitend tropische hardhouten zoals padouk en iroko. Deze houtsoorten hebben dankzij hun hoge densiteit en hardheid geen verdere behandelingen meer nodig. Na verloop van tijd krijgt dit hout een prachtig zilvergrijze pattiné. Gaat u voor een volledige automatische poort? Ook dat behoort bij Ambo tot de mogelijkheden. Elke poort wordt volledig op maat gemaakt. De afwerking gebeurt tot in de puntjes en de plaatsing wordt vakkundig verzorgt door onze ervaren plaatsers.
Kom vrijblijvend enkele van onze mooiste poorten bewonderen in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak, we heten u alvast van harte welkom!

Download de brochure

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Wenst u meer informatie over onze poorten op maat of heeft u een vraag? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Een vrijblijvende prijsofferte maken wij enkel bij een bezoek aan onze showroom. Maak nu eenvoudig een afspraak met de knop ‘Afspraak maken’ in het menu rechtsbovenaan de website.

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

Onze realisaties van dichtbij bekijken? Maak nu een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier. Ontdek de verschillende mogelijkheden, modellen en stijlen. Welkom!

Maak een afspraak
Eiken bijgebouw Landelijk bijgebouw Modern bijgebouw Poolhouse Maatwerk Ambo Lier