TERRASSEN OP MAAT

TERRASSEN
OP MAAT

HOUTEN TERRASSEN

BREID UW LEEFRUIMTE UIT

Maak uw leefruimte groter met een aanbouwterras op hoogte in duurzaam hout. Zo verlengt u niet alleen het buitenseizoen, het is ook een ideale investering én een meerwaarde voor uw woning. Bovendien zorgt een houten terras voor een warme uitstraling en is het de ideale plek om heel het jaar door te genieten van het buitenleven, … te tafelen, te zonnen, te relaxen. Bij Ambo kiezen we steeds voor de beste oplossing in combinatie met uw wensen en de stijl van uw woning. Diverse afmetingen, houtsoorten en vormen zijn mogelijk. Zowel leuningen in hout als in hedendaags inox behoren tot de mogelijkheden. Bij Ambo hebben we de know how in huis en onze ervaren plaatsers werken alles professioneel tot in de puntjes af.

Kom eens vrijblijvend praten over uw ideeën of bezoek onze showroom op afspraak en laat je inspireren. We heten je van harte welkom!

Download de brochure

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Wenst u meer informatie over onze terrassen op maat of heeft u een vraag? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Een vrijblijvende prijsofferte maken wij enkel bij een bezoek aan onze showroom. Maak nu eenvoudig een afspraak met de knop ‘Afspraak maken’ in het menu rechtsbovenaan de website.

BEZOEK ONZE
SHOWROOM

Wilt u onze realisaties van dichtbij bekijken? Of wenst u een vrijblijvend gesprek? Maak vandaag nog een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom te Lier.

Maak een afspraak
Terras hardhout op hoogte ipe iroko bangkirai buitentrap ambo